måndag 5 mars 2012

BUGATTI MONDAYigår var det verkligen en riktig vilodag eller borde kanske kalla det latodag? kändes så skönt att inte stressa över skolarbeten och tentaplugg.. därför tillbringade jag hela söndagen hemma hos Andrea och kollade på New Girl - sjukt roligt program!

idag är det en ny vecka, och jag vaknade av mitt larm kl 9 och tog en uppiggande morgon dusch, satte mig sedan på tram nummer 16 för att ta mig hem till viale Premuda. Väl hemma var jag beredd att springa ut direkt igen, men jag kollade som tur är mitt schema på nätet för 100000 gången och såg att mötet med Bugatti hade blivit flyttat från 12 till 14.30 istället. tänkte att jag kunde vara duktig och börja super tidigt med att plugga för nästa tenta, men istället blev det sängmys med Happy Endings.. haha vad händer? när man tillåter sig att bli lat så är det svårt att komma upp från det igen helt enkelt..
men sen var det iaf introduktion till vårt stora P1 - produktdesign projekt 1, som börjar på måndag och håller på tills i juni. Under detta projektet ska vi jobba i par och vi ska samarbeta med det kända Casa Bugatti Italy företaget (några bilder på deras produkter ovan)! är sjukt taggad! ska bli så himla kul :) vi fick inte veta så mkt om själva projektet, detaljerna får vi reda på på måndag.. men vi fick en liten föreläsning om företaget och dess historia, på italienska!! vår lärare fick sitta bredvid oss och försöka översätta.. det är verkligen dags att börja ta en italienska kurs NU! hur snabbt tror ni att man kan lära sig italienska?

nu ska jag resa mig ur sängen, tvätta, byta om till träningskläder för kl halv 9 blir det Arobic Fighting - om jag ska bli fit 4 fight! haha 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar